Az univerzális frekvencia és rezgés rejtett energiája

A frekvencia és  rezgés kritikusan fontos rejtett erő, mely befolyásolja az életünket, egészségünket, társadalmunkat és világunkat. A Kimatika tudománya (vagyis a láthatóvá tett hangok és rezgések tanulmányozása) azt bizonyítja, hogy a frekvencia és a rezgés a fő kulcsa és szervezési alapja minden anyag és élet teremtésének ezen a bolygón.

Amikor a hanghullámok áthaladnak egy fizikai közegen (homok, levegő, víz, stb.), a hullámok frekvenciája közvetlen hatást gyakorol a struktúrájukra, melyeket a hanghullámok hoznak létre, amikor azok az adott közeggel találkoznak.Hogy jobban érthető legyen a hangfrekvenciák ereje, nézd meg az alábbi videót!


 
"Ha valaki meg akarja tudni, hogy egy királyság vajon jól kormányzott, hogy erkölcsei jók vagy rosszak, a zene fogja nyújtani a választ." - Konfuciusz
A zenének van egy rejtett hatalma, mely befolyásolja elménket, testünket, gondolatainkat és társadalmunkat. Amikor ez a zene egy olyan szabványon alapszik, mely nélkülözi az univerzumban megtalálható természetes harmonikusokat, ennek hatása lehet az emberiség rezgésemelésére.

Ahogy a Kimatika dokumentumfilm (2009) mondja: A hangok tudományának újra felfedezett tudása azt mutatja, hogy a hang lényegileg több, mint puszta vibrációs jel, a hang nem csak az élettel van kölcsönhatásban, de fenntartja és fejleszti azt. Úgy működik, mint a tudatos szándék egy csatornája az emberek, társadalmak és egész civilizációk között.
( "Kezdetben volt az IGE")


whydontyoutrythis

Néhány 432 Hz-es zenei videó
Forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/08/440-hz-es-zene-osszeeskuves-hogy.html

További Solfeggio videók hallgatása

Folytatás>>

---
vissza az elejére