• Éber tudatosság útja - Otthon a szabadságban

  Könnyed elegancia, merő élvezet-öröm, tökéletes fókusz, és erőfeszítés nélküli csúcsteljesítmény -  az éber tudatban élés minőségei...

     2017,december 04n..hétfőn,, 18:00-20:00

  A tudatosságra ébredezés folyamatában két tennivalónk van: az alapok alapja: a rezgésszint beállítása és tudatos fenntartása; legfőképpen a lehúzó minták felültöltése: hangolással és a megfelelő kiegyenlítő minőséget képviselő mestertulajdonság kvantum energiájának feltöltésével beállítva ezzel az optimális egyensúlyi - pihenő állapotunkat. A másik üzemmód a teremtő vagy aktív állapot, amikor innen, a nyugalom-derű pihenő állapotból kibontakozó inspirációk megvalósítását választva fókuszálunk a vágyunk eredményére, elképzelve, átélve azt...
  Ez a program a rezgésemelésre & lehúzó minták felülírására irányul

  Ebben a pillanatban is rezgéseket bocsátasz ki... Nagy valószínűséggel nem vagy tudatában ennek...Éppen gondolsz valamire: ezt olvasod :)  De éppen most: mit áramoltatsz ki a Teremtésbe, a saját valóságodba?
  Ismerd fel, hogy amit kiáramoltatsz az aktívan generálja és vonzza a valóságodat ebben a szent pillanatban!

  Ez az alapelv megkerülhetetlen: törvény és állandó


  A tudatos örömteli valóságteremtés lehetősége az univerzum alaprezonanciájára  - a forrásra, a szeretet energiára - hangolódással kapcsol be, amelynek a fenntartásához folyamatos, tudatos éberséggel emlékeztetnünk kell magunkat, egyben kiegyenlítgetni az egyéni lehúzó, korlátozó, bejáratott mintáinkat, nézeteinket.

  Az önismeret-önelfogadás-önkiteljesítés-önmegvalósítási folyamat gyakorlati lépéseit építgetjük  a kéthetenkénti hétfői találkozókon..
  Egyéni példádon dolgozod ki a rezgésemelésedet a megfelelő minőséget képviselő mestertulajdonság megtalálásával és magadra töltésével, majd a mindennapi emlékeztető megerősítés megalkotásával.


  A december 03i telehold rezgésében ringatózva tovább munkálkodhatunk önmagunk kiteljesítésén a jelenlegi igen kivételes és emelő energia mátrixban.

  Könnyed elegancia, merő élvezet-öröm, tökéletes fókusz és erőfeszítés nélküli csúcs-teljesítmény kíséri utunkat az éber tudatosságban .

  2017, december 04n, hétfőn, együtt gyakoroljuk az éber tudatunk irányítását.

  Átéljük a teljességünkkel összehangolt-harmonikus állapotot, és önmagunk iránti mély őszinteségben, könnyeden ki-ki csiszolgat önmagán... a rezgésemelés-fókuszálás gyakorlásával
    
  Azt sugárzod magadból, amit önmagadban átélsz.. Ami benned zajlik, az árad belőled; akiben öröm él, abból öröm árad.
  Phekda Minael

  "Ha teljes figyelmedet a jelen pillanatnak szenteled, az egó elméjénél sokkal hatalmasabb intelligencia lép be az életedbe."Eckhart Tolle


  Színhely:  1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.      

  Időpont: 2017, december 04n.,hétfő- 18:00-20:00  

  Részvételi díj: 2000- Ft 


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére