• LatticeLogic™ HálóLogika sorozat

   LatticeLogic™ Lifestyle / HálóLogika Életmód   -   a Kvantum Ember útja

  Szeretnél több szeretetet, örömet, békét, szabadságot és személyes erőt tapasztalni az életedben?

  EZ A SPECIÁLIS PROGRAM:

  Szeretnél több szeretetet, örömet, békét, szabadságot és személyes erőt tapasztalni az életedben?

  EZ A SPECIÁLIS PROGRAM:

  •Kiteljesíti a képességedet a saját energiád megfigyelésére, megismerésére és tudatos átszervezésére.  
  Eszközöket ad arra, hogy tudatosabban és pontosabban teremtsd a saját valóságodat. Mi mindannyian anyagi formában megnyilvánult információ- és fényminták vagyunk. Ebben a minőségünkben - kvantum-állapotunkban - hozzáférhetünk a világegyetem végtelen energia mezőjéhez. A tudatunk módosult állapotába való átváltással  új kvantum-valóságba fonhatjuk össze a megfigyelőt a megfigyelés tárgyával - és máris teret engedünk a változásnak!

  •Bevezeti a kvantum érvelést a hétköznapi döntésekbe
  Ez a Kvantum Ember eszköze: tudományosan alátámasztott eredmények és transzcendens, spirituális megértések egymásba illesztésével új gondolati, érzelmi és cselekvési képességeket alakíthatsz ki, amelyek radikális változást tesznek lehetővé a hétköznapi életben. A HálóLogika kiteljesíti a megértésedet, és eszközöket ad, amelyek segítségével képes leszel befogadni és kifejezni a többdimenziós létmódodat,  olyan szinten, amire korábban nem is gondoltál volna: ez maga a változás kvantum szintű művészete - a teremtő erő összehangolt irányítása a vágyaid megvalósítására,a teljességed kifejezőképességének folyamatos fejlesztésére az igényeidet tükröző változások, élmények, tapasztalatok megvalósításának elősegítésére.

  És mivel minden egyes útnak indított szándék teremtő erővel bír, fokozatosan megtanulod a hasznos és hatékony valóság-teremtést!

   A 4 modulos workshop 1 napos, 2 félnapos, vagy a 4 modul 4 alkalomra elosztva tapasztalható meg.

  A tanfolyam díja: 18e Ft

  Következő worshop 2018, március 28n  10:00-12:30 indul modulonkénti bontásban

  LatticeLogic™ for Organization / HálóLogika szervezetek részére


  A szervezetekben szunnyadó hatalmas belső lehetőségek és kreativitás hasznosíthatóvá fordítása.

  Sokféle és igen különböző szervezeteknél tapasztalták már meg a belső menedzsment alkalmazásának előnyeit a szervezet emberei és csoportjai között. Az eredmények igen jelentősek: a termelőképesség 20 - 50%-kal emelkedett, az alkalmazottak lecserélése és a feszültségszint 50%- kal csökkent, a fogyasztók, felhasználók elégedettsége 30%- kal emelkedett, stb. A korreláció egyenes: belső menedzsment terén mutatott magasabb jártasságú egyének kiválóbb teljesítményre és kreativitásra képesek, egyben kiemelkedő minőséget mutatnak és tartanak fent a csoportmunkában.

  EZ A SPECIÁLIS PROGRAM:

  - Új megértést tár fel a valóságról, nagyobb hangsúllyal az emberi lehetőségeken
  -Elsajátítod  a saját gondolataid, érzelmeid, és cselekedeteid rendszerezésének képességét, módszerek, eszközök segítségével pedig megtanulod menedzselni  és irányítani a személyes energiádat.
  -Elősegíted támogató és produktív kapcsolatok kifejlesztését az emberi összekapcsolódás megértésén keresztül

  LatticeLogic™ for Children / HálóLogika gyerekek részére

  Lattice LogicÚtmutató és képesítő módszer a gyerekek számára energiájuk - gondolataik és érzelmeik - (át)szervezésére

  EZ A SPECIÁLIS PROGRAM:

  -Irányítja és kiteljesíti az iskoláskorú gyerekeket személyes energiájuk, gondolataik és érzelmeik használatában. 

  - Az élet különböző oldalainak feltárásán keresztül tanulják és értik meg a gyerekek energetikai természetük lényegi elemeit, ezáltal eszközt kapnak legteljesebb lehetőségeik kifejlesztéséhez.

  - A HálóLogika gyerekek részére történeteken, játékokon, tapasztalatokon alapuló játékos módszereket alkalmaz, segítve a gyerekeket a könnyen gyakorolható technika elsajátításában egy magasabb szintű egyensúly és fókusz kialakítása és fenntartása céljából.

  - Ennek következtében pedig harmonikusabb és együttműködőbb kapcsolatok kialakítására lesznek képesek az iskolában és a szociális környezetükben egyaránt, egészségesebb érzelmi és tanulási folyamatot generálva.

    6 Modulos programok várják a jelentkező gyerekeket - 1 Modul pedig a szülőket  


   

  A gyerek-program átadására, lefolytatására 3 napos   Facilitátor képzés  is rendelkezésre áll, akár iskolai, akár magán gyerek - csoportok részére. A csoportos munka természetének elsajátításán túl útmutatókat és eszközöket kapnak a tanfolyam végzettjei a program lefolytatására a gyerekekre illeszkedő módon..  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére