• Az evolúció teremtőjének útja Az evolúció teremtőjének útja
  Az evolúció teremtőjének útja - a Hálólogika ereje: EMF Balancing Technique® -EMF Kiegyenlítő Technika- XIII.Fázisa
   Nagy személyes és kollektív változások idejét éljük. A transzformálódási utazásunk jelen időszaka hatalmas lehetőséget kínál korlátainkat túlszárnyaló fejlődésre. Amennyiben továbbra is azt gondoljuk, mondjuk, érezzük vagy tesszük, mint eddig, az eredmény - a valóságunk - is ugyanaz marad. Az evolúciós folyamat tudatos befogadását választod, vagy maradsz ott, ahol vagy? 
  Az EMF kiegyenlítő Technika XIII. Fázisának megtapasztalásával és elsajátításával eszközt kapsz a személyes energiád, legértékesebb forrásod, tudatos összpontosítására és átszervezésére, amelyet aztán a mindennapokban alkalmazva, életformád, valóságteremtésed részévé teszel. Ezt a mélyreható, igen erőteljes eszközt megoszthatod mindazokkal a környezetben, akik meghívást éreznek rá. (A munkafüzetet e-mailben juttatjuk el a résztvevőknek).
  Gondolataid, szavaid, érzelmeid és cselekedeteid energiatöltéseket hoznak létre, melyek meghatározzák az életed mintáit. Vállalj felelősséget az energiamintáidért a bölcsesség, öröm és szeretet energiájában... és még azt is észreveszed majd, hogy sokkal gyakrabban nevetsz!
  www.emfbalancingtechnique.com www.emf.hu www.kvantumlovaglas.hu  
  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére