EMF hírek
   • Könnyed elegancia, merő élvezet-öröm, tökéletes fókusz, és erőfeszítés nélküli csúcsteljesítmény -  az éber tudatban élés minőségei...

       2018, február 19n..hétfőn,, 18:00-20:00

    A tudatosságra ébredezés folyamatában két tennivalónk van: az alapok alapja: a rezgésszint beállítása és tudatos fenntartása; legfőképpen a lehúzó minták felültöltése: hangolással és a megfelelő kiegyenlítő minőséget képviselő mestertulajdonság kvantum energiájának feltöltésével beállítva ezzel az optimális egyensúlyi - pihenő állapotunkat. A másik üzemmód a teremtő vagy aktív állapot, amikor innen, a nyugalom-derű pihenő állapotból kibontakozó inspirációk megvalósítását választva fókuszálunk a vágyunk eredményére, elképzelve, átélve azt...
    Ez a program a rezgésemelésre & lehúzó minták felülírására irányul.

    Ebben a pillanatban is rezgéseket bocsátasz ki... Nagy valószínűséggel nem vagy tudatában ennek...Éppen gondolsz valamire: ezt olvasod :)  De éppen most mit áramoltatsz ki a Teremtésbe, a saját valóságodba?
    Ismerd fel, hogy amit kiáramoltatsz az aktívan generálja és vonzza a valóságodat ebben a szent pillanatban!

    Ez az alapelv megkerülhetetlen: törvény és állandó


    A tudatos örömteli valóságteremtés lehetősége az univerzum alaprezonanciájára  - a forrásra, a szeretet energiára - hangolódással kapcsol be, amelynek a fenntartásához folyamatos, tudatos éberséggel emlékeztetnünk kell magunkat, egyben kiegyenlítgetni az egyéni lehúzó, korlátozó, bejáratott mintáinkat, nézeteinket.

    Az önismeret-önelfogadás-önkiteljesítés-önmegvalósítási folyamat gyakorlati lépéseit építgetjük  a kéthetenkénti hétfői találkozókon..
    Egyéni példádon dolgozod ki a rezgésemelésedet a megfelelő minőséget képviselő mestertulajdonság megtalálásával és magadra töltésével, majd a mindennapi emlékeztető megerősítés megalkotásával.


    Január hatalmas lendülete átadta a helyét olyan energia-áramlatnak, ami abból áll össze, amiről most döntést hozunk.
    Az univerzum és az új föld továbbra is a 11-es év hatalmas lehetőségeit villantja felénk, és a szabad akaratunkat várja, hogy teljesíthesse.

    2018, február 19n, hétfőn, együtt gyakoroljuk az éber tudatunk irányítását.

    Átéljük a teljességünkkel összehangolt-harmonikus állapotot, és önmagunk iránti mély őszinteségben, könnyeden ki-ki csiszolgat önmagán... a rezgésemelés-fókuszálás gyakorlásával

    Otthon a szabadságban... Te mondasz IGENt önmagadnak .
     
    Azt sugárzod magadból, amit önmagadban átélsz.. Ami benned zajlik, az árad belőled; akiben öröm él, abból öröm árad.
    Phekda Minael

    "Ha teljes figyelmedet a jelen pillanatnak szenteled, az egó elméjénél sokkal hatalmasabb intelligencia lép be az életedbe."Eckhart Toll

         Színhely:
      1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.      

    Időpont: 2018, február 19.,hétfő- 18:00-20:00  

    Részvételi díj: 2000- Ft 


      bővebben...
     


     

    A Reflexiók / Önreflexiók hatékony rezonancia-eszköz a személyes energiánk menedzselésének művészetében.   A teljesség és áldottság energiájának egyszerű és hatásos felerősítésével  a Reflexiózó facilitátor  elősegíti az intuíciód tudatos használatát a vágyaid megvalósításához ...Az intuitív képességeiddel - a szív intelligenciájával - tudod letisztítani, összpontosítani és átváltani a szándékaid energiáját a tudatos teremtés és felelősségvállalás energiájává. A nagyjából 1 órás kezelés alatt átéled, hogy mit jelent többet lehozni abból, aki vagy, és a szándékod valósággá váltásának képességével feltölteni a lényedet.    KRYON szavai Lee Carroll közvetítésében, 2012-ben.

    „Több mint 20 éven át fogadta Peggy, Phoenix Dubro a nagyhatású EMF Balancing Technique®-re ( EMF Kiegyenlítő Technikára) vonatkozó információt. Most a tanár magává a folyamattá vált, és a DNS-e ennek megfelelően átváltott. Ő az egyetlen emberi lény a földön, aki teljesen befogadta az EMF tanítások összhatását…100%-ban. Ez azt jelenti, hogy különleges módon képes együttérzést reflexiózni az emberiség számára, és olyan csatornát létrehozni, amelyen át  igaz mesterként a teljes energiát letölteni. Peggy DNS-ének kapui nyitva állnak erre az új kiteljesedésre, a Reflexiózásra … és még sok másra!”

    Köszönjük és ünnepeljük a teljességünk kifejezési képességének fejlődését elősegítő rezonanciákat !

    Bővebben >>

    Egy alkalommal 1 szándékra fókuszálsz és azt reflexiózzuk
    Díja: 6e Ft
    Jelentkezés, érdeklődés: +36 30 316-0142, somikovacsmaria@gmail.com

    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.


      bővebben...
     


    EMF Kiegyenlítő Technika egyéni kezelések    Az EMF Kiegyenlítő Technika az emberi elektromágneses hálóban zajló kiegyensúlyozási folyamatokat támogatja 13 Fázisból álló, egyenként közel két órát kitevő kezelései által. A kiegyensúlyozás eredménye az egyén test-elme - gondolat,érzelem - és forrás, teljesség, szellem hármasának összhangja, ami az eredendő, természetes egyensúly állapot.

    További részletek >>


    Egy alkalommal egy vagy maximum két fázis kezelést tapasztalhatsz meg
    A fázisok egyenkénti díja: 6e Ft
    Jelentkezés, érdeklődés: +36 30 316-0142, somikovacsmaria@gmail.com

    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.      bővebben...
     


    A személyiséged újrakalibrálása a 2017. évre ! Az áttörés a szabadság energiájába 2016-ban kezdődik...

    A teljes kvantum rendszered kezelése  tudatmenedzseléssel  - az EMF XIII. Fázisa. - Az evolúció teremtőjének útja

    2016, november 13., vasárnap, 14:00-16:00

    Talán hallottál már arról, hogy energetikai lény vagy, és hogy a gondolati-, érzelmi- és viselkedési mintáidat energia hangolásokkal megváltoztathatod ... Hallottál az EMF technikáról is, olvastál róla, Kryon is bátorít az alkalmazására. De hol kezdjed? 13 kezelés van..bele akarsz-e most vágni? :) 2009 szeptemberében Peggy Phoenix Dudro személyesen adta át nekünk a technika XIII.Fázisát, Az evolúció teremtőjének útja, A HálóLogika ereje címet viselő alfa-omega fázist, amely kiválóan alkalmas a technika átalakító erejének megtapasztalására a belső bölcsességed mindenkori  igényeinek megfelelően. Ez a fázis szó szerint felvillanyozza a Hálódat - a kvantum rendszeredet - akár ha ezzel kezded a következő lehetséges egyensúlyra hangolódásodat...ha pedig az első négy, vagy az V-VIII. fázisoknál tartasz, felébreszted a további fázisok speciális rezonanciáit. Aki pedig a sorozat koronájaként tapasztalja meg a XIII. fázist, energetikai beteljesülést él meg, integrálva mind a 12 fázis energetikai szintjeit. Bárhol is tartasz tehát a technika alkalmazásával, vagy az ébredési folyamatoddal, ezzel a kezeléssel frissíted,karbantartod és ébreszted a személyes energiád teljes töltés-tárát, a teljes kvantum rendszeredet ...elősegítve az univerzummal  összehangolt létállapot, a szív-elme eredendő egyensúlyában levés energetikai tartását. 


    Ez a kezelés egyénileg és csoportosan is megtapasztalható, és ha már részt vettél egy ilyen átadáson, te is MEGOSZTHATOD a teljes hangolást másokkal!

    Ez az ébresztő harsona... amelynek az a szerepe, hogy széles körben, kint a világban terjessze az öntudat új szintjére ébredést!

    Milyen érzés, hogy aktívan hozzájárulhatsz a kollektív tudatszint gyorsított emeléséhez? Hmmm... Ünnepeld magad! 

    Ha kérdésed van, vagy bejelentkeznél, esetleg csoportot szerveznél a nektek megfelelő színhelyen, jelentkezzél:

    Csoportos XIII. fázis megtapasztalás következő időpontja: 2016 november 13., vasárnap 14:00-16:00

    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.

    Részvételi díj: 2e Ft 

    Jelentkezés, érdeklődés e-mailben:    somikovacsmaria@gmail.com

                                               Mobilon: +06 30 316 0142      bővebben...
         Peggy Phoenix Dubro kreatív elméjéből és szívéből új energia munka született:

    iPhoenix - Egyensúlyozás  - Ülések

    Megtapasztalhatod az alapvető energia mintáid  multidimenziós kiteljesítését különleges, teljesen egyedi ülések alkalmával.
    Az iPhoenix – Egyensúlyozás energia ülések további lényegi eszközt kínálnak neked a mai idők fergeteges energiájában a napi egyensúlyra hangolódásodhoz.
    Te mondasz „IGENT” önmagadnak, tisztelve a Teljesség és Jól-levés mélyebb jelentőségét, és  a benned lévő Főnixet...
    Válj még inkább azzá aki vagy!

    Egy alkalommal 3-4 iPhoenix-kombinációt tapasztalhatsz meg a saját igényeid szerint
    Díja: 6e Ft
    Jelentkezés, érdeklődés: +36 30 316-0142, somikovacsmaria@gmail.com

    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.


    iPhoenix Facilitátor képzés indul hamarosan:


    A két napos képzés tematikája:

    Elméleti és gyakorlati
    megértése annak, hogyan élhetsz energetikailag nagyobb éberségben
    Klasszikus energia minták elsajátítása, és az egyes minták speciális alkalmazásai
    Energia hangolások az intuíciód és a belső meglátásaid erősítésére
    Kéz-rátétel megtapasztalás és gyakorlás mindkét napon a fenti erőteljes energiamintákkal.
    Különleges meditációk az elme és a szív feltárására, a transzformáló vibrációk művészete és az evolúció felé

    Az evolúció az elmét és a szívet a nagyobb harmóniában élés új útjai felé nyitogatja.
    Különlegesen egyéni vagy! Mi a víziód önmagad és a kollektív lehetőségeire vonatkozóan a változások mai idejében? Ez az egyszerű és mélyreható, átütő munka az ébredő világ számára készült. Tiszteld a Főnixet önmagadban, válj még inkább azzá aki vagy!

    Illusztrált Munkafüzet, valamint online segítség teszi teljessé a program-csomagot
    iPhoenix Facilitátori képesítés lehetősége>> részletek

      bővebben...
     
    A Hullámok energetikai pozitúrák, mozdulatok és hangok kombinációi. A tónusokat speciálisan a Hullámok számára fejlesztette ki Dr. Todd Ovokaitys.
    A mozdulatokat és pozíciókat Peggy Phoenix Dubro dolgozta ki, akit kvantumlátásmódja és az EMF kiegyensúlyozó technika és a Háló energetikai formációinak kidolgozásakor szerzett gazdag tapasztalata készített fel arra, hogy új energetikai formációkat azonosítson ehhez az izgalmas és innovativ energiamunkához.
    Az egyes hullám jelek egyedülálló sorozatát választhatod ki, amelyek tested kristály szerkezetéhez szólnak,melyek kapcsolatban állnak Föld – Gaia kristályrácsozatával

    Mindegyik hullámnak megvan a saját energetikai mintája. A mozdulatokat végezve megtapasztalod az energia teljes hullámát a tested belső bölcsességed szerinti spontán mozogásán keresztül
    Magasabb dimenziók és a létezés új frekvenciái felé nyílhatsz meg.
    A kihívásokat lehetőségekké változtathatod a szív-intelligenciád belső bölcsessége szerint
    A DNS-edben és Akáshádban kódolt szunnyadó képességeidet és tehetségedet aktiválhatod
    Erősítsd fel a tisztánlátást és a fókuszt, ahogy a választásod és célod szerinti életet éled a jelenlegi időszak transzformáló energiájában itt és MOST!
    Felpörgetheted a kreativitásodat és a képességedet arra, hogy az életfeladatodat végezd.
    A Szeretet, Harmónia, Öröm és Együttérzés mélyebb gyógyító energiáit megosztva otthon érezheted magad az új tudatosságban.
    Új univerzális családi dinamizmusok tárulhatnak fel a számodra ahogy megtapasztalod a Csillagmag aktivációidat.

    Bővebb információk >>

    Egy alkalommal 5 Hullám-kombinációt tapasztalhatsz meg.
    Díja: 6e Ft
    Jelentkezés, érdeklődés : +36 30 316-0142 somikovacsmaria@gmail.com

    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.      bővebben...
         • Az életed képernyőjén azonnali csatorna váltás - örömteli műsorra !

     Meghívás a személyes fejlődésedre: Örömteli mindennapok gyakorlati útja

     LatticeLogic™ Lifestyle HálóLogika Életmód

      


     Szeretnél-e változni? Készen állsz az életed /a tapasztalataid megváltoztatására?

     Ha más eredményt szeretnél az életedben, változtatnod kell az életviteledet meghatározó eddigi energia-formákon: a gondolati-, érzelmi-, viselkedési mintáidon.

     'Előbb formába kell öntetned a szívedben és az elmédben a siker belső képét, csak azután érheted el. Helyet kell készítened a győzelem számára a saját gondolkodásodban, csak azután érheted el.

     Te magad elé vetíted a győzelem képét?' Bagdi Bella

     A jelenlegi, változásra hívó kozmikus energiákban, amikor szívből kívánjuk egyengetni a fejlődésünket ....elkötelezetten keressük a megvalósításhoz vezető utat.

     Első lépés a tiszta szívbéliségre váltás és annak fenntartása, ahol jól érezzük magunkat, és ahonnan tisztán látjuk és hozzuk a döntéseinket.

     Második lépés az univerzummal való kölcsönhatás szabályainak mélyebb megértése a vágyaink megvalósítása érdekében.

     Harmadik lépés az első kettő dinamikus egyensúlyában lubickolva megengedni és megélni azt.


     A programról:

     szívmezőre hangolva 1 napon ( vagy két fél napon) át fogadod az új szintre váltás rezgéseit, és beindítod az új minták formálódását ...majd otthon, a tanult gyakorlatok alkalmazásával folyamatosan átalakítod az életedet.

     Munkafüzet + a teljes hanganyag pendrive-ra

      

     Időpont: 2016 október...
                        
      
     Színhely   1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.
      Részvételi díj: 16e Ft 1+2.rész
     Jelentkezés: emailben:somikovacsmaria@gmai.com
      


       bővebben...
      


     A hazai EMF Kezelői, valamint  HálóLogika & Reflexiós Facilitátori  képzések végzettjei részére időről - időre Találkozót szervezünk  a mesterré-gyakorlás serkentésére, a kezelői / facilitátori tapasztalatok megvitatására, az energia-tudatosság alkalmazásának élménybeszámolására, és a csoportos együttlét rezgésemelő hatásának élvezésére....

     Szívből örülünk a Jóga a Hálóért oktatók jelenlétének is :)

     A következő EMF Kezelői / Facilitátori találkozó: 2015. március 22., vasárnap, 14:00-17:00 óra között

     Lesz  hangolódás, Hullámok alkalmazása, tapasztalatok megvitatása...aktualitások...és még ami addig felbukkan  :)


     Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.


     Visszajelzés, felvetés, stb: somikovacsmaria@gmail.com
       bővebben...
      


     2 napos kurzus 2015.januárjában!

     Az áramlás dinamikus egyensúlyában élés és alkotás művészete a vállalkozásban .

     Következő kurzus időpontja a jelentkezők igénye szerint

     Helyszín: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.

     A kurzus díja : 25.000 Ft /2 nap

     Gondolkoztál már azon, hogy mi a siker kulcsa, milyen tulajdonságok különböztetik meg a sikeres vállalkozásokat azoktól, akik csak túlélnek?

     Milyen  nézőpontjaid vannak a vállalkozásról, milyen döntéseket hozol, milyen stratégiákat alkalmazol?

     Mi a szerepe a tudatosságnak és az éberségnek egy vállalkozás életében?

     Nem létezhet örömteli vállalkozás az ÖRÖMTELISÉG ÉRZÉSE nélkül!


     Hogyan emeljük magunkat az öröm, derű, szeretet dimenziójába, és élvezzük a vállalkozásunk résztvevőivel együtt  lényünk valódi természetét ?     Hogyan tarthatod a gondolataidat és az érzelmeidet az öröm, szeretet dimenziójában?     Hogyan alkothatsz és vezetheted vállalkozásodat könnyeden, játszva, örömben?


     A workshop a szívbéliség légkörében, érthető nyelven, gyakorlatokkal, aktivitással tarkítva serkenti az örömteli együttműködés szemléletmód befogadását és  megtapasztalását, irányelveket adva a fenntartásra, és alkalmazásra


     Tematika:
           Az ember és az univerzum közötti ellenállás mentes egyensúly,mint optimális létállapot
           A kedélyállapot - gondolat, érzelem - szerepe a vállalkozás életében - a kedélyelme irányítása
          
          A siker 7 lépcsője.
          Mi az, ami gátolja a sikert? Önkorlátozó meggyőződések
          feltérképezése és megváltoztatása, melyek segítik céljaink elérését.

          Hogyan fejezzük ki személyes energiánkat a vállalkozásában?

          Eredményes energetikai kommunikáció az univerzummal: ahol rezgünk – ott tapasztalunk.

          Üzlet és művészet. A szívbéli intuíció és kreativitás energiájának beépítése a vállalkozásába -  új üzletmenet.     Milyen információ-hordózókat, segédleteket viszel magaddal a tanfolyamról?
     - Munkafüzet
     - Hangfelvétel

     Kinek szól a program? Kiket várunk?

     Akik szeretnék vállalkozásukat örömben és bőségben működtetni, élvezni az együttműködést, támaszkodni a csoport-kreativitásra, sikeressé válni, örömben, derűben élvezni az eredményeket!
     Abrahám ide vonatkozó videója: https://www.youtube.com/watch?v=3oJa2ew36pA

     Résztvevők mondják:
     'Nagyon köszönöm a Vállalkozás ÖRÖMMEL kurzust!
     Sikerült megtapasztalnom a tárgyalásaim során a nyertes-nyertes pozíciót'

     'Nagyon hasznos volt feltárni a meglapuló régi mintákat és felülírni a jelenlegi megértésünkkel!'

     'Szívbéli vállalkozás, több mint egy technika amit elsajátítottam.
     Szó szerint, gyökeresen megváltoztatta az életemet.
     Például a családokhoz fűződő viszonyomban, és hogy higgyek önmagamban.
     Megértettem, milyen önkorlátozó gondolatok irányítanak, ezeket már szinte azonnal felismerem és egy pozitív megerősítő gondolattal megváltoztatom.
     A legfontosabb változás, hogy a cselekedeteimet igyekszem minél inkább szívből tenni.
     Így sokkal hatékonyabban történnek a dolgok, az áramlással együtt haladok, ellenállás helyett.
     És a dolgok úgy mennek, ahogyan menniük kell.'

     Hívd meg magad a fejlődésed következő szintjére:  Jelentkezz most!

     A kurzust vezetik: Somi Kovács Mária, életmódváltást támogató tanár és Kozma Tünde business coach

        


       bővebben...
      
     A Tudatos Átalakulás Művészete

     Fény és Hang egyedülálló és különleges fúziója, melyet Peggy Phoenix Dubro és Dr. Todd Ovokaitys teremtett meg. Peggy Phoenix Dubro kvantumnézőpontját egyesítette Todd Ovokaitys Tobozmirigy Tónusok (Pineal Tones) különleges technikájával. Ők ketten, mint úttörő fénymunkások, most együttműködve a transzformációs folyamat egy izgalmas és új formáját kínálják a most jelenlévő új energia segítségével.

     24 Hullámot tapasztalhatsz meg jelenleg: energia és hang nyelvén való kommunikáció elegáns és támogató formáját.


     A Hullámok energetikai pozitúrák, mozdulatok és hangok kombinációi. A tónusokat speciálisan a Hullámok számára fejlesztette ki Dr. Todd Ovokaitys. A mozdulatokat és pozíciókat Peggy Phoenix Dubro dolgozta ki, akit kvantumlátásmódja és az EMF kiegyensúlyozó technika és a Háló energetikai formációinak kidolgozásakor szerzett gazdag tapasztalata készített fel arra, hogy új energetikai formációkat azonosítson ehhez az izgalmas és innovativ energiamunkához.     A Hullámok használata izgalmas örömteli és mélyreható… kelts Hullámokat egyénileg, helyi közösségedben és világszinten is!       bővebben...
      


      

     Fókuszált szándék kinyilatkoztatás - SOFI / Statement of Focused Intent / gyakorlat

     Személyes energiád - gondolataid, érzelmeid, szavaid és cselekedeteid összpontosítása és befektetése a legmegvilágosodottabb élet teremtése céljából - a tudatos valóságteremtő mindennapos fókuszált szándéka. Kvantummegfigyelőként képesek vagyunk a Hálónkban tárolt energetikai töltéseink átszervezésére, összpontosítására, és befektetésére a szándékaink megvalósítása érdekében.

     Interaktív kitöltésre kattints ide:

     A személyes energia menedzselés


       bővebben...
      


     Szabadság a szeretet energiájában! Az EMF IX-XII fázisai


     Ezek a kezelések a teljességünk megjelenítésének kiteljesedéséhez adnak eszközt a valóságteremtésünk további pontosítása céljából. Mesterré gyakorlókból továbblépve az evolúciós képességünk maximális hasznosítását választjuk a kapcsolatainkon keresztül történő önkifejezésben. A kezelések hatására átrendezzük, menedzseljük valóságteremtő energiamintáinkat az univerzum összes  vonatkozásával fennálló / létrejövő  kapcsolatainkban.Mindennel, és mindenkivel, ami körülvesz bennünket, Harmadik Hálón keresztül hozunk létre kapcsolatot. Én vagyok az első háló, akivel vagy amivel kapcsolatba lépek, az a második háló birtokosa, és a kettőnk közötti kapcsolat energetikai töltései a Harmadik Hálóba rendeződnek. A két entitás közötti kapcsolat tehát úgy jön létre, hogy Harmadik Háló keletkezik, melybe mindkét oldalról energetikai töltéseket teszünk. A Harmadik Háló segítségével változtatni tudok a kapcsolat valóságán.A kalibrálás során részekre szedjük az adott kapcsolati háló töltéseit, szortírozást végzünk , majd tudatosan új szinten összeillesztjük, újra rendezzük a töltéseket

     A Harmadik Hálók rendszere egységes és egyetemes tároló rendszerhez hasonlóan működik és az univerzum keresztkapcsolatos jellegét illusztrálja. Amikor egyetlen Harmadik Hálóra fókuszálunk, valamennyire hatással vagyunk. A IX-XII.Fázisokban a változtatni kívánt kapcsolataink energiatöltéseit vesszük szemügyre majd rendezzük át a kiteljesedésünk érdekében. Peggy azt mondja, hogy kiváltság és felelősség az önmegvalósításnak ez a szintje. Én pedig csodálatosnak és izgalmasnak tartom, hogy eljutottunk ide :)

     Peggy leveléhez kattints ide! >>>

      

                                                                                          bővebben...
      


     PeggyPeggy Phoenix Dubro az EMF kiegyenlítő technika megalkotója, a világ minden pontján arra tanítja az embereket, hogy miképpen alkalmazkodhatnak a Föld változó energiáihoz, és miképpen jutnak saját erőforrásaik birtokába?  Mindez Peggy tapasztalata szerint azért rendkívül fontos képesség-fejlesztési kérdés, mert az emberek valójában sokkal többet lennének képesek kihozni a saját életükből, ha ebben a témában nagyobb jártasságot szereznének. Peggy a beszélgetésben arról is beszél, hogy milyen szempontból fontos minden ember számára, hogy a jelenlegi életét a bolygó változásaihoz igazítsa? Hogyan kalibrálódhat át bárki egy magasabb frekvenciára? Saját életét, saját történetét is példaként hozva ehhez. A beszélgetést Bodnár Vera tolmácsolja.

     Szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

      

     A beszélgetés az alábbi ikonra kattintva meghallgatható.


       bővebben...
             Időpont: 2012, május 03, 19:00
     Alakítsd át a zaklatottság energiáját a vonzás és megvalósítás energiájává! Hozz létre tiszta és erős  Szándékot, tanuld meg a Háló tanát, amely az energiaanatómián belüli tudatosság rendszere.

     A műsor segítségével képes leszel megfogalmazni a világos és fókuszált Szándékodat, mely alkalmassá tesz a tudatos valóság-teremtésre a teljességedből.

     Hatalmas szeretet hullám részesei és létrehozói voltunk ... az adásra világszerte rákapcsolódtak, és Peggy lélegzet elállító szeretet kiáramlását újra megtapasztaltuk :):):)

     A Reflexió-gyakorlat kollektív szándéka, melyet 30 napon át reggel-este ismételve új idegpálya-kapcsolatokat rögzítünk az agyban és 33 nap alatt mintát hozunk létre a szívben, a következő:

     Partnerem, az univerzum tiszteletében,
      önmagam tiszteletében
     ezennel kifejezem a szándékomat a multidimenzionális, evolúciós lényem
     kifejezési képességének folyamatos fejlesztésére;
      szerető kapcsolatok,
      jó érzést biztosító egészség és
      bőség teremtésére,
     valamint  arra, hogy a szeretet energiájából fejezzem ki a teljességemet a mindennapi életemben, és erre inspiráljam az emberiség családunk többi tagját is, a saját belső bölcsességük szerint.

          

     Az előadás újra megtekintéséhez jegyet kell váltani itt

     Köszönet a csoportos helyek házigazdáinak :) lásd bővebben

      


       bővebben...
      
     Lezajlottak a Yoga for the Lattice / Jóga a Hálóért személyiségfejlesztő és Tanárképző programok..

     Nagyszerű élmény volt  a 2 napos Kryon esemény töltésszintjén fogadni  a személyes energia-rendszerünkre összpontosító jóga gyakorlatokat Peggy összetett sugárzásán keresztül. Hatalmas élmény volt a légzéssel és szándék irányítással kombinált testhelyzeteken, illetve azok sorrendjén keresztül érzékelni a Háló energiáját és annak változását :) és valóban átérezni a tiszteletet lényünk forrása iránt, és a tudatosságunk alkalmazásának erejét :)

     Köszönjük és élvezzük a kiteljesedés eme új eszközét a mindennapi gyakorlásunkban :)

     Ünnepelem magunkat és tisztelem a végtelen lehetőségek forrását bennünk!

     Kryon / Lee közvetítése a Jóga a Hálóért személyiségfejlesztő programról itt:

     http://www.kryon.hu/2011.09.26.emf.php


       bővebben...
      
       Helyszín: Gyöngyház - Központ
     A Jóga a Hálóért Peggy Phoenix Dubro egyik legújabb megközelítése a tudatos önkiteljesedés támogatására; az energia-rendszerünkre (a Hálónkra) összpontosító jóga gyakorlatok légzéssel és szándék irányítással kombinált testhelyzeteken, illetve azok sorrendjén keresztül segíti elő  a Háló energiájának érzékelését. Valóban átérezhetjük a tiszteletet lényünk forrása iránt, és a tudatosságunk alkalmazásának erejét :)
     Szívből ajánlom a megtapasztalást...Namaste

       bővebben...

     ---
     http://emf-kryon.blogspot.com/2011/10/joga-haloert-az-evolucio-teremtojenek.html

      


     EMF logo

     Minden hónap első hétfőjén17:00-20:00 óra között, tapasztalatok megosztására, mestertulajdonságok és kérdések megvitatására, energetikai gyakorlatok, meditációk alkalmazására, egyszóval a tudatosodás gyakorlására :)
     Bárki részt vehet az összejöveteleken, érdeklődők, kezelők és kezeltek egyaránt.
     A klub létrehozója és működtetője: Ozsvát Annamária I-IV.,V.-VIII. IX-XII és XIII.Fázis Akkreditált EMF Kezelő
     Hely: Budapest,1201. Baross u.64/B fsz1.
     Bejelentkezés: ami911@freemail.hu


       bővebben...
             bővebben...
      
     ---
     vissza az elejére