• Háló ismeret
  Háló ismeret - 1 napos műhely

  Szeretnéd energetikai lényként jobban megismerni, megtapasztalni magad?
  1 napos műhely az emberi – a 12 csakrából álló – energetikai rendszer megismerése és működésének megértése
  Az emberi tudat folyamatosan fejlődése tükröződik az emberi energia-rendszeren, a Hálón is tükröződik. Ez a műhely tapasztaláson alapuló bevezetést kíván adni annak megértésére, hogy milyen kölcsönhatás zajlik a Háló, az emberi tudat, és a valóság-teremtő képességünk között. Szívközpontra hangoltság állapotából az intellektuális fejlődés lépéseként megismered az Universal Calibration Lattice ® /  HÁLÓ felépítését és működést, a  Hálóban tárolt töltések, minták megváltoztatásának, szortírozásának lehetőségét…. és  azok alkalmazásának hatását az egyén fejlődésére.

  Energetikai módszereket, gyakorlatokat ismersz meg: Váltakozó Tisztítás (gyakorlat felerősített valóságteremtésre).Energiaerősítés bárkiben és bárhol a világon. Az EMF Balancing Technique ® / EMF kKiegyenlítő Technika szeretetben és támogatottságban kiteljesítõ Bemutató Kezelésének elsajátítása és megtapasztalása.

  Ez az1 napos műhely-munka értékes információt és tapasztalatokat ad önmagunk energetikai lényként való megismeréséhez, egyben a Személyiségfejlesztő I-IV. Fázis Kezelői, továbbá a HálóLogika Facilitátor képzések előfeltétele.

  A képzés során kézhez kapott segédletek:Munkafüzet és a teljes elhangzott hanganyag CDn
  Színhely   1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.
  Kedvezményes részvételi díj: 20 Ft
  Jelentkezés: emailben:somikovacsmaria@gmai.com  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére