• Zűrzavar vagy Világosság / Megvilágosodás? 2013, március

  Zűrzavar vagy Világosság/Megvilágosodás

  A Kristály Fény Isteni Létezőinek üzenete Sri Ram Kaa&Kira Raa-n keresztül

  Antigua, Guatemala, Közép-Amerika, 2013 Március
  Fordította: Noe Ágnes

  Üdvözlünk benneteket, a nagyszerű fény, szeretet, öröm és jelenlét angyalait! Azt mondjuk nektek hogy, „hello”, „ Isten hozott” „Namaste” !
  Ez csakugyan az a pillanat, amikor Isteni megnyilvánulásunk rajtatok keresztül történik, mivel ismét felébredetté váltok. Sokan közületek már összekapcsolódtatok felébredt önvalótokkal, mely egyre inkább betölti egész világotokat.
  Az egész világotokat, minden lakójával és létezőjével. Az egész világotokat.
  A Mindenség és az Egység egyesítése
  A világ, amelyet tapasztalásul választottatok, a mostani helyzetében egy nagyon feszült pillanatban van. Ezért szeretnénk ezt az üzenetet átadni nektek, a Mindenség és az Egység szeretne együtt hozzátok szólni. És most azt kérdezed: „Hogyan lehet a Mindenség és az Egység együtt?”
  Mi ezt szeretnénk felajánlani nektek, hogy a mindenség és az egység együtt beszél hozzátok. És amint most együtt szólnak hozzátok, minden felfénylik, megnyilvánul, tetőzik.
  Az Egység az újraegyesülés energiája. Az újraegyesülés jelenléte.
  Ez egy újraegyesülés, mi ezt a kifejezést használjuk számotokra, hogy megértessük veletek, Szeretett Angyalok, hogy azok, akik a Mindenséggel vannak mélyen összehangolva, azok hamarosan folytatják útjukat, úgymond egy más formában, más úton, egy másik Földön.
  És azok, akik készek arra, hogy belépjenek az Egységbe, a kiterjedt Isteni energia ölelésébe, ők is másképpen fogják folytatni útjukat, más tapasztalásokban lesz részük, hagy mondjuk úgy, hogy ők is egy másik Földön.
  Zűrzavar és világosság
  Most azt mondjátok, hogy ez nagyon zavarosan hangzik. Hagy ajándékozzunk meg benneteket azzal, hogy megértetjük veletek, mit is jelent ez.
  Bármikor, amikor zűrzavar üti fel a fejét, az a Mindenség része. / minden egyes létezés egymástól külön létezik, és ezek összessége a Mindenség - Ági/.
  A világosság/letisztultság az Egység része / minden egyes létező az Egység része, ők alkotják az Egységet, mint egy puzzle-ből kirakott kör pl. – Ági/
  Tehát a zűrzavar a Mindenség része, a letisztultság/világosság pedig az Egység része.
  A zűrzavar és letisztultság a mostani időket jellemző energiák. Választási lehetőségek. És azt fogjátok találni, hogy amikor megjelenik a zűrzavar, vele együtt megjelenik a letisztultság/világosság is. És amikor megjelenik a letisztultság, akkor a zűrzavar is felüti fejét. Ez egy nagy, hogy is mondjuk, zagyvalék, információtömeg, amely arra lett kijelölve, hogy a zűrzavart növekedésnek indítsa. A média, a technológia, az információk, a lehetőségek, a kíváncsiság, a féltékenység, a kapzsiság./irigység. Ezek mind olyan energiák, amelyek a Mindenség áramlatát táplálják. De menjünk tovább, a Mindenség tartalmazza a szeretet, az öröm és béke energiáját is, de ezek csak azon energia minőségek töredékei, amelyek magukban foglalják a Mindenséget. Minden olyan energia töredékei, amelyek a Mindenséget tartalmazzák. / magukban hordozzák /. Ez egy nagyon fontos sor. Egy fontos pillanat. Egy fontos információ számotokra.
  Számotokra, akik választhattok. Zűrzavarból letisztultság. Zűrzavar vagy letisztultság/világosság. Mindkét energia gazdag tartalommal rendelkezik és mindkét energia hatalmas. És mindkét energia jelen van most.
  Olyan, mintha egy lótusz két oldalát formáznák, nem gondoljátok? Zűrzavart és letisztultságot. A közepében a Te születéskori felemelkedett kristálylényed helyezkedik el, feletted szeretet, alattad pedig bölcsesség van. Szívedet mindkét oldalra kiterjesztve, a két energiaminőséggel alkalmassá válsz arra, hogy a lótuszon keresztül felemelkedj, amely a trágyán keresztül jön a felszínre, hogy kibontsa virágát. A lótusz a trágyán keresztül haladva bontja ki virágait. Kibújik és a trágyán keresztül indul növekedésnek.
  Ha megtagadod a Mindenség és annak minden aspektusának a megtapasztalását, azzal megállítod a lótusz növekedését is.
  Az Tisztánlátás Magja
  Ahhoz, hogy beindítsd a lótusz növekedését, mindenen olyan dolgon keresztül kell menned, ami valaha is benned volt, ezzel a zűrzavar eltűnik és a letisztultság/világosság jelenik meg helyette. A zűrzavar megszűnhet, a letisztultság pedig feltárulhat. Mind a letisztultságban, mind a zűrzavarban jelen van a Tisztánlátás magja. A Tisztánlátás magja a kezdettől fogva jelen volt bennetek. A Tisztánlátás magja mindig is veletek volt.
  A Földek megvilágosodásának ebben a pillanatában, /a Földek!,/ jelen van mind a zűrzavar, mind a letisztultság/tisztaság. Az Univerzális Egység az, aki mindezt a lélegzetével tartja egyensúlyban. Ebben az Univerzális Egységben, mely lélegzetével az egyensúlyt fenntartja, nagy kihívást fog jelenteni számodra, hogy megtaláld a helyed benne, ha a választásaid/szándékaid nem tiszták. / itt a tisztaság az én olvasatomban azt jelenti, hogy tudnod kell, hogy mit akarsz, mi a célod - Ági/ A választásod lehet tiszta, de lehet zűrzavaros is. Ha tiszta, akkor egyszer csak minden megvalósul számodra.
  Szeretett Angyalai a Fénynek és Bölcsességnek, e nagyszerű Jelenlétnek, a rendkívüli Szívnek, melyek mind Ti vagytok és a most következő kifejezést nem véletlenül, hanem bölcsen választottuk, szóval eldugultatok, de csak ki kell nyilvánítanotok szándékotokat és megengednetek nekünk, hogy feltöltsünk benneteket a kristály fénnyel.
  Érezd, hogy az energia telis tele van kristály fénnyel, mely egyre magasabbra és magasabbra emel. Érezzétek meg ezt úgy, mintha az összes Isteni energia úszó parázsként lenne jelen bennetek. A Te Isteni fényed és szereteted örökkévaló lénye/létezése felfénylik most a világodban.
  Az ősi misztériumokban/rejtélyekben benne foglaltatnak a mostani kinyilatkozások. És a mostani kinyilatkozások az egész ősi misztérium részei.
  A múltba való belefeledkezés visszatart benneteket a MOSTBAN végbemenő tisztulástól és az összes zűrzavarhoz hozzá kapcsol benneteket.
  Mindenség és Kozmikus Kapcsolat
  A Mindenségben a MINDEN most manifesztálódik. És a Mindenség, most nagy erővel bír. A Mindenség most nagy és jelentős pillanatát éli.
  A Mindenség egyaránt tartalmaz jószándékú és nem-jószándékú beavatkozásokat, amelyek aktívak és jelen vannak és hagy mondjuk azt, hogy túl sok mindent kínálnak az idővonalatok jelen pillanatában formailag is megnyilvánulva.
  A sűrű energiák kozmikus lényei egyszerűen nagyszabású technológiai fejlődést/kiterjedést kínálnak, melyek a Mindenség által számotokra elérhetőek.
  A jószándékú kozmikus jelenlét lényei sokkal multidimenzionálisabbak, ők is jelen vannak és elérhetőek ebben a kiterjesztett/kiáradó tapasztalásban, de ők kötve vannak az Univerzális szeretet isteni tisztelete által, így nem avatkozhatnak bele semmibe, de jelen vannak.
  A megmentésetek egyenlő a dolgokba való beavatkozással. Értitek ezt szeretett Angyalok?
  A megmentésetek az a beavatkozás lenne, mely nem engedi azt, hogy kiterjedjetek. Ez nagyon népszerű dolog a Mindenségben, hogy a megszabadítást óhajtjátok, könyörögtök érte.
  Ezért van az, hogy a Mindenségben, különösen a zűrzavaros energiában, mély kétségbeesés van jelen az emberi tapasztalások megélésénél.
  - Ez a kétségbeesés minden esetben megtalálható és ezzel dogmákat gyártotok.
  Előre meghatározott struktúrákat gyárt, amellyel az elméteket kontrollálja.
  Félelmet teremt a paradigmák elfogadásával kapcsolatosan.
  Megteremti magának az alkalmat, hogy megkaparintsa az erődet és eléri, hogy te szívesen adod azt oda.
  Senki és semmi nem veheti el az erőtöket! Szeretteim, semmi olyan dolog nem létezik, mely elvehetné az erőtöket!
  Csakis kizárólag ti magatok vagytok képesek arra, hogy szívélyesen felajánljátok az erőtöket az olyanok számára, akik képesek manipulálni benneteket az univerzális energia áramlását felhasználva, mondjuk úgy, hogy a pszichéteken keresztül.
  De az erőtöket senki nem veheti el!
  Ha valaha is azt érezted, hogy az erőd elhagyott, ha valaha is éreztél félelmet, vagy visszaélést veled szemben, akkor ahhoz te adtad az erődet és nem elvették. Még ha ártatlannak tűnő emberi csomagolás nem is érzékeli ezt, ez akkor is így van.
  Légy könyörületes. Gyakorolj kegyelmet önmagaddal szemben és azokkal szemben, akik megpróbáltak hozzáférni az erődhöz.
  Ideje befejezni bármi más táplálását a Saját Isteni Kapcsolódásodon kívül. A letisztulás/világosság akkor jön, amikor arra fókuszálsz. Amikor megengeded, hogy a látásod nagyon fókuszált legyen. / mint a meditáció: egyetlen gondolat áramlása az Isteni felé, az összes többi gondolat kizárása mellett – Ági, ez csak úgy eszembe jutott.. /
  Ha megakadályozod, hogy bárhonnan a világokból/világodból a behatások hassanak rád. akkor a zűrzavar energiája nagyszerűvé válik, meg fogja találni a megfelelő szavakat, az előadás módját, és azt az energiát, mely megnyitja majd a pszichédet, ha ezt megengeded, hogy így legyen.
  Ha fókuszált vagy a belső világodban, akkor a szeretet feletted lesz a bölcsesség alattad és megszületik az egyensúly.
  Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
  Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
  Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
  Ez megteremti az utat/csatornát számodra a határtalan Isteni kapcsolatodhoz, ahol szeretet, bölcsesség, egyensúly van és mindezek központjában a Tisztánlátás Magja, és ezzel megtisztultál…./megvilágosodtál/
  Mindegy ezek után, hogy a Mindenség zűrzavar-magjai mit akarnak neked mutatni, mert a Megvilágosodás Egységében bőség uralkodik, bölcsességgel van tele, melyek mind a Tiéd is, ha igényelsz belőle.
  A Mindenség itt van. De az Egység is.
  A pillanat elérkezett és ez nagyszerű. Tehát válassz és maradj stabilan a szívedben.
  A körülötted lévő világ lényegtelen, hacsak nem adsz neki erőt, hogy lényegessé váljon számodra. Benne végzed a munkádat és nem a részeként, belőle élsz, de nem benne. Rajtad múlik, hogy kiterjeszted e a végtelenséget az utadon keresztül vagy visszaszorítod azt a zűrzavar mélységébe.
  A választás a Tiétek! És mi olyan mérhetetlenül szeretünk benneteket, amit az elmétekkel fel sem tudtok fogni, Hát akkor félre az elmével és csak érezzétek egyszerűen a szeretetünket magatokban. Érezzétek, amint a szeretetünk kitölt benneteket. Engedjétek meg magatoknak, hogy az ítélkezés, a kétely, a fájdalom, a nyomorúság és harag utolsó formái is elengedésre kerüljenek belőletek. Engedjétek meg magatoknak, hogy megfiatalodjatok és megújuljatok.
  Lásd, hogy az Isteni Univerzum kristályos csillogása megjelenik a szemed előtt.
  Halld az Isteni gyógyító mantrák harmóniáját, mely most feléd áramlik most.
  Érezd a szakrális geometriai alakzatokat, amelyek a részeid és arra szolgálnak, hogy erősítsék fényedet és átvezessenek azon a kapun, amelyen keresztül felismered isteni mivoltodat, eljöjjön számotokra a felismerés/megértés és igen Kedveseim, a Kristály Felemelkedés.
  Az Isteni Univerzum központjából jöttünk ide, mi, a Kristály Fény Isteni Létezői, azokkal együtt, akiket ti úgy hívtok, hogy az Arkangyali Birodalom létezői. Érezzétek a jelenlétünket magatok körül, érezzétek az összeköttetést velünk.
  Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
  Érezzétek a Tisztánlátás Magjának születését azzal a tudattal, hogy minden cselekedetek vezetve van.
  Bízzatok a Szívetekben! Bízzatok Önmagatokban!
  És ez így van.

  http://www.sriandkira.com/2013/confusion-and-claritymarch-2013-insoulment/


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére