• Háló ismeret műhely

  Háló ismeret műhely

   


  Az 1 napos műhelymunka időpontja: 2013, március 10.,vasárnap 9:30-17:30
  Előfeltétel: Nincs - bárki részt vehet

  Az emberi tudat folyamatosan fejlődik és ez az evolúció tükröződik az energia rendszerünkön, a Hálónkon Az energia felvételünk 70%-a jó esetben a Hálónkon keresztül történik. Szeretnéd-e ismerni ezt a rendszert, és megértve a működését, alkalmazni a mindennapokban a választott élmények teremtésére?

  Ez a program, tapasztaláson alapuló bevezetés annak megértésére, hogyan hat a Háló a tudatunkra, és a lehető legmegvilágosodottabb valóság-teremtő képességünkre!

  Délelőtt

  A Háló / Universal Calibration Lattice megismerése; szerkezeti felépítése és működése
  Animációs videó segíti a Háló elképzelését, majd a működését/ működtetését a kalibrációs folyamat és az új energia-dinamizmus megértése teljesíti ki. Arról is szó lesz, hogy ezek az információk hogyan alkalmazhatók az egyéni fejlődésünk elősegítésére és felgyorsítására?

  Délután

  Spirális tisztítás – a teljes lényünk arany energiás átöblítése. Energetikai gyakorlatok a mindennapi életre: Váltakozó Tisztítás (gyakorlat a tiszta valóságteremtésre),. Energiaküldés gyakorlása a termen belül, vagy bárhová a világon. Megtanulod adni és fogadni az EMF Balancing Technique szeretetben és támogatásban kiteljesítõ Bemutató Kezelését.

  Ez az 1 napos foglalkozás önmagában értékes tapasztalatokat ad az emberi energia-rendszer megértéséhez és működtetéséhez, egyben az EMF I-IV. Fázis Személyiségfejlesztő Képzés első lépcsője, és a HálóLogika Facilitátor képzések előfeltétele.
  A résztvevők munkafüzetet kapnak.

  A tanfolyam díja 70 Euró Ft értékben, melyet érkezéskor lehet befizetni

  Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.

  Jelentkezés, érdeklődés e-mailben:info@kvantumlovaglas.hu   somikovacsmaria@gmail.com  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére