• Arkangyali Üzenet a Tosa Farmról október hónapra

  Arkangyali üzenet a Tosa Farmról október hónapra

  Szabályozzuk a fókuszunk!

  Nyílj meg október hónap ajándékára!

  Tosa tipiItt vagyunk, készen állunk, nyitottak vagyunk. Vezetnek bennünket
  (Az Önfelemelkedés mantrája)

  Üdvözlünk, október!

  Az idei szeptember ereje és elképesztő sebességű energiái sokunk számára kínáltak nagyszerű ajándékot és olyasmit, amin most már készen állunk örömmel túllépni.
  Ez a hónap a fókusz, a koncentráció bölcsőjét kínálja a számunkra. Hatalmas ajándék ez, mert a segítségével szabályozni tudjak valódi Önfelemelkedés-energiánkat, hogy alkossunk, inspirációhoz jussunk és felkészüljünk az előttünk álló utazás újabb állomásaira.
  Miközben végignavigáltok ezen a hónapon, a szívetek énekeljen együtt ezzel az ajándékkal: hívjátok elő azt a képességeteket, hogy tartsátok a fókuszt,
  legyetek koncentráltak!
  Szeretnénk mindenki számára felajánlani azt az ajándékot, mely a Miracle Team kapott a mai napon, hiszen ez az egész világ számára nagyon aktuális üzenet most.
  Azt kívánjuk, szíved érezze át ebben a pillanatban a csodát, mely te magad vagy!

  Az isteni szeretet üzenete - a jóindulatúak csoportjától

  A szeretet és az öröm végtelen áldás füröszt Benneteket a jelenlét és felismerés e mai napján.Minden nap a jelenlét és felismerés napja, mert minden egyes nap, amikor tudatosan kapcsolódtok ehhez az ajándékhoz, szeretettel és örömmel füröszt Benneteket. S amint befogadjátok ezt az áldást, a végtelenségig terjedtek.

  Engedd meg magadnak, hogy befogadd a szeretet és az öröm zuhatagát, amely minden pillanatban elérhető, s egy lépés afelé a folyamatosan áramló ajándék felé, hogy megéld: minden egyes tapasztalat csodáját.

  A csodák minden módon és minden időben rendelkezésedre állnak. Értsétek meg, drága Szeretteink: a valódi csoda nem más, minthogy képesek vagytok előhívni a fókuszotokat, képesek vagytok távol maradni az illúzió világától, s koncentrálni igaz jelenléteteket!

  A végtelen kifejeződése és kiterjedése vagy, s mint végtelen lény, tudnod kell: az egyetlen erő, amely megakadályozhat csodateremtő hatalmad gyakorlásában, nem más, mint a fókusz hiánya.
  Kusza érzelmek, a viszálykodás energiái, ítélkezés - csak néhány dolog azok közül, amelyek elérhetőek most a számotokra, hogy felzaklassanak és kizökkentsenek.

  Fókuszálj a felismerésedre! fókuszálj csodateremtő szándékodra! Fókuszálj arra, miként fejezed ki magad, mint a végtelen szeretet testet öltött lénye!

  S ahogyan fókuszálsz, a csodáid feltárulnak - ugyanúgy, ahogyan a bolygó átalakulásának kollektív csodái is feltárulnak ezekben a zaklatott időkben!

  Valójában a mai nap a jelenlét és felismerés napja!

  Self-Ascension-magazin

  Keresd fel rendszeresen a http://www.sriandkira.com/-ot, ahol napi meditációkat és heti gyakorlatokat találsz fókuszod erősítésére.

  Részt vehetsz a magazin életében, kommentálhatsz és kérdéseket tehetsz fel.Ingyenes videó- és hanganyagokat találsz, s a tartalom folyamatosan frissül!

  Rendszeres rádióműsorunk, a Higher Love Radio most már az iTunes-on keresztül is elérhető!

  Szent szándékunk, hogy a felemelkedés folyamtaát szolgáljuk és tiszteljük a Veled való energetikai kapcsolódást - történjék minden úgy, hogy az a legmagasabbat szolgálja!

  Minden egyes tudatos lélegzeted emlékeztessen rá, hogy vagy! Tudd, hogy az isteni szeretet ajándéka vagy, mindig, minden módon! Ünnepeld magad! Ünnepeljétek egymást! Szeretünk benneteket!

  Az Örömteli Önfelemelkedés Áldásával: Sri és Kira

  Fordította: Kupai Eszter - Együtt Utazók Alkotói Műhelye (http://www.egyuttutazok.hu)


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére