• Üdvözlet a TOSA Farmról november hónapra!

  Üdvözlet a TOSA Farmról november hónapra! Új!!

  Végre megkaptuk az oly hosszú ideje várt elképesztően erőteljes üzenetet a T-12-től!

  Ünnepeljétek velünk a 11:11:11 isteni tökéletességének pillanatait, ahogy az Új Sorozatunk energiáit áttekintjük

  Isteni Fényüzenetek

  Időtlen Ess-See-Nah1 kinyilatkoztatások sorozata, az Önfelemelkedés Ünnepléséért világszerte!

  Lótuszka

  Első Üzenet:

  Élőben átadva webkamerán keresztül a TOSA farmról
  Új Mexikó, USA
  Bölcsesség Tanító Sri Ram Kaa és Angyali Orákulum Kira Raa-n keresztül
  2009. október 31.

  Így szól a T-12:
  Igen! Üdvözlünk benneteket hatalmas energiájú-és fényű Szeretteink, egy tisztuló félben lévő világban, mely nagyszerű időszakát éli. Üdvözlünk benneteket, miközben egy erőteljes energetikai burokban tartunk titeket a mai nap.

  Kérdezhetitek: Ki ez? Kik ezek? Kikkel beszélünk most?
  Szeretteink, az általatok Felemelkedett Mesterek birodalmából köszöntünk benneteket, miközben tudnotok kell, hogy egy kiterjedt és vibráló energiát érzékelhettek most itt (ezen a helyen, ebben a pillanatban). Találkoztatok már velünk korábban. A T12 néven szólunk hozzátok, és azért vagyunk itt, hogy a felvilágosodás eme korának nagy felfedezéseit megosszuk veletek.

  Az Egység Isteni Tánca

  Gaia világának szeretett angyalai, az Ess-See-Nah energia egy új kifejezési módon keresztül keresi a megnyilvánulást. Sokan közületek még mindig azokhoz a könyvekhez ragaszkodnak, melyet olyanok írták, akik tolmácsolják, tolmácsolják, tolmácsolják és tolmácsolják az életet. Ezek a könyvek segítenek a megvilágosodásban, de Szeretteink emlékezzetek arra, hogy világotok metaforájával akarnánk élni, azt mondanánk, hogy ezek a könyvek csupán az óvodás szintet érik el, ha a lélek azon tudásával vetjük össze, melyet hasznosítani képes. Óvoda, Szeretteink. Ezek a könyvek arra valók csupán, hogy emlékeztessenek a bennetek lévő inspirációra.

  Hogyan fogjuk ezt ma megosztani veletek?

  A kezdeteknél kezdjük, ahogy ezt mondani szokás, mivel sok megosztani valónk van, és nagyszerű utazás előtt állunk mindannyian. Bolygótok létrejötte, s a testetek megformálódása előtt, melyben jelenleg vagytok, létezett az Egység Isteni Tánca. És az Isteni Egység Táncát azért nevezzük táncnak, mert benne volt az Egy-Én-i-Ség szikrája, mely testet öltött a bolygótokon. Szeretteink! Ahogy lélegeztek, érezni fogjátok a bennetek lévő energiát, ha megengeditek, hogy ez a lélegzet egységes és teljes legyen, s ha nem fojtjátok azt vissza. Nem könnyű egyszerűen, mégis kifejezően átadnunk nektek ezeket az információkat, mikor a bolygótok szókészlete az egyetlen, melyet használhatunk, így nagy gonddal válogatjuk most meg a szavakat, habár még így is korlátozóak.

  Jelzések Az Út Során

  Mikor eldöntöttétek, hogy ismét nekiindultok utazásotoknak önmagatok szétszórásán keresztül az Isteni Fény univerzális központjából, így szóltatok: Utazásom során, ahogy fejlődöm, felismerem és megértem a felejtés nagyszerű ajándékát, mivel az maga is egy illúzió. És eme Isteni Felejtésen keresztül minden inkarnációban, mely az isteni emlékezésről szól, jeleket fogsz adni és hagyni az út során. Jelzéseket az utad során.Ezért van az, hogy sokan éreznek úgy az inkarnációjuk során, hogy emlékeznek, tudják, ismerős a helyzet, értik. Mi ez a pillanat? Mit takar ez a megértés? Nagyszerű értelmetek, mely Isteni Egységetek rengeteg evolúcióján átível, egyre csak terjed, ezért, ha nem vagytok letisztultak, könnyen összezavarodhattok.
  Vegyetek ismét egy mély levegőt, Szeretteink.
  S ahogy megajándékozzátok magatokat azzal a nagyszerű Isteni felfedezéssel, amelyet zűrzavarnak hívnak, egy nagyszerű dologra fogtok ráébredni. Mégpedig arra, hogy ha az összes szent könyvet, elnevezésüktől függetlenül elkezdenétek egymásra pakolni - képzeljétek el, hogy a földön hevernek és egyiket a másik után, egyiket a másik után pakolnátok egymásra - olyan magasra, hogy fel kéne másznotok a tetejére, és ott belélegeznétek az egész kupacot: megértenétek az Egységet.

  Az Összehasonlítás Energiája

  Világotokban sok olyan ember van, akik alkalmazni próbálják az Egység elméjét anélkül, hogy alkalmaznák az Egység szívét. Az egység elméjének alkalmazása az összehasonlítgatás erőteljes energiáját hozza létre. Világotokban az összehasonlítás energiája a szeparációt segíti elő. Szeretteink, mikor összehasonlítgatsz, rombolod magad. Mikor máshoz hasonlítod magad, valójában így szólsz: Én kevés vagyok, avagy ezt a dolgot magam elé kell helyeznem, hogy elég jónak tarthassam magam.

  Az összehasonlítás mindig korlátozó és energiamezőtökbe azt hozza be, amit máshoz mértek. Akkor pedig minek csinálni egyáltalán? Minek hasonlítgatjátok össze a magasságotokat, súlyotokat, hajszínt, bőrszínt, szemeket, tapasztalatokat, életetek eseményeit, bőségeteket? Bármit is hasonlítotok össze, tudnotok kell, hogy mikor ezt teszitek, korlátok közé zártok egy korlátlan tapasztalást. Az összehasonlítás ajándéka az az áldás, melyet abban a percben ismertek fel, mikor kiléptek belőle. Minden alkalommal, mikor máshoz hasonlítjátok magatokat, lelketek mélyéről valójában a szabadság egy hihetetlen felismerése fénylik elő. Az összehasonlítás, Szeretteink, a nagyszerű szent könyvekkel kezdődött, s el kell mondanunk: tudnotok kell, hogy azért vagyunk most itt, hogy a szabadság nagyszerű ajándékát adhassuk át a megszorítások idején, de csak akkor, ha a szívetek ekképpen dönt. Ugyanis sokan a megszorítások ezen erőteljes idején, még nagyobb korlátozásokat fog választani, mivel az biztonságosabbnak tűnik. Ők elbújnak és belemerülnek a könyvekbe, idézgetni fognak könyvekből, és azt fogják mondani nektek, hogy csakis ők érthetik ezeket a könyveket. Ez nem igaz, hacsak nem e mellett döntötök, hiszen ez a ti választásotok! Világotok fejlődésének elkövetkező néhány évében még többen lesznek azok, akik azt fogják mondani nektek, hogy "ők az egyetlen igaz lelki közvetítői saját könyveiknek, és hogy nektek hallgatnotok kell az ő tolmácsolásukra, s amennyiben nem így tesztek, s nem hallgattok rájuk, nagy bajba kerültök". Lehet, hogy ez a "nagy baj" a valódi szabadság. Lehet, hogy a szabadság valójában egy választás, melyet készen álltok meghozni, hogy az ovis szintről egy magas tanulási szintre léphessetek.

  Spirituális Érettség: A Valódi Szabadság

  Szeretteink, igen sokáig tartózkodtatok az óvodában. És az óvoda valóban mulatságos. Sütit és tejet kaptok, miközben gondoznak benneteket. Ráadásul az oviban még alvás is van napközben, igaz? Ott az a szent pillanat, mikor arra bátorítanak, hogy menjetek vissza aludni. Hányan vagytok még ebben a szundikáló állapotban arra várva, hogy a friss süti és a tej illata, felébresszen benneteket? Szeretteink, higgyétek el, mindenki készen áll arra, hogy felébredjen, s mégis sokan döntenek az óvoda mellett. Szeressétek őket. Ha ti óvónénik vagy óvóbácsik lennétek, hogyan törődnétek a rátok bízottakkal? Szeretetet és megerősítést adtok nekik. Megengeditek, hogy biztonságban érezzék magukat, miközben tapasztalnak. Adtok nekik ujj-festékeket és megdicséritek az alkotásaikat ítélkezés és összehasonlítgatás nélkül. És óvodai tanárként nem próbáltok meg algebrát tanítani. Ez egy fontos megkülönböztetés, Szeretteink, ugyanis sokan éreznek úgy, azok közül, akik az óvodában vannak, hogy algebrát kell tanulniuk, pedig még a matematikát sem értik, még kevésbé az algebrát. Ezt parabolaként, vagy metaforaként adjuk át nektek, ugyanis minden alkalommal, amikor egy olyan szöveget olvastok, amely kontrollálni és inspirálni akar benneteket, ti döntötök a felől, hogy mit is kaptok attól az írástól. Kaphattok tőle kontrolláló energiát, vagy kaphattok inspiráló energiát is, amely kitágítja a tudatosságotokat egy olyan pontig, ahol így szóltok, Aha, látom már ennek a könyvnek a nagyobb értelmét. Emlékszem, hogy részese vagyok. Értem, hogy miért írták le, S ebben a pillanatban szabad vagyok. Világotokban sokan vannak, akik úgy érzik, hogy valaki máshoz kell menniük, ahhoz, hogy megtalálják a szabadságukat, és valóban, ha valaki olyannal töltötök időt, aki szabad, ismerjétek fel, hogy a szabadság szabadságra inspirál és az megint csak szabadságra.

  Mindeközben ne feledjétek Szeretteink, hogy a szabadság nem erről a bolygóról származik, így azt soha nem adhatja nektek más. Csak rajtatok keresztül születhet meg. Csakis rajtatok keresztül. Mikor óvodában vagytok, valószínűleg csak olyan játéktéren játszhattok, mely kerítéssel vagy fallal van körülvéve, mivel nem álltok még készen arra, hogy szabadon rohangáljatok. Ha úgy döntötök, hogy túlléptek az óvodán, akkor már nem lesz szükség falakra, mert már érteni fogjátok a szabadság Isteni jelenlétét. Megértitek, hogy milyen a megfelelő cselekedet és az, amit a társadalom törvényeinek neveztek. Karmikus problémák a valódi szabadságból meghozott megfelelő cselekedet hatására eltűnnek. Szeretteink, halljátok meg, mennyire szeretünk benneteket. Inspirációként járulunk most elétek, hogy ébredésre segítsük Isteni lelketekben azt, amely ismét keresi a felébredés lehetőségét. Bolygótok - a jelenlegi lineáris idő szerint, amelyben éltek - egy új ciklusban van, és ciklusok más ciklusokat szülnek. E mellett azonban igen kaotikus és összezavaró egy régi ciklus energiáját egy újba átvinni, igaz? Ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy mindent, amit megtanultatok óvodában, átvisztek a főiskolai évetekre, de úgy döntötök, hogy elvetitek mindazt, amit már megtanultatok. "Szeretném megismételni az óvodai élményeimet főiskolai környezetben." És sokan azt látják, hogy így is történik, nem igaz?

  Az Újra Felébredés Ciklusa: Isteni Megvilágosodás

  Szeretteink, világotok lineáris kifejeződésének egy nagyszerű pillanata ez, mikor minden bölcsesség Isteni megvilágosítását adjuk át nektek. Ez a bölcsesség, e világ, és sok más világ minden Isteni szeretetből élő létező középpontjának gyökerében található. Mindenkit arra kérnek most, hogy felelősségének teljes tudatában hozzon döntéseket ebben a pillanatban. Vádolni annyit jelent, mint összehasonlítani. Összehasonlítani annyit jelent, mint félni. A félelemből kétség gyökerezik. A kétségből pedig mindaz, amitől a legjobban féltek. Ez egy végtelenül, végtelenül, végtelenül egyszerű szabály. Ez a lét egy igen egyszerű módja. Világotokban, még az Isteni teremtés energiáit is megmanipulálták, így sokan épp az ellenkezőjét teremtik annak, amiért kiáltanak. És sokan így szólnak: Miért történik ez velem? Miért nem tudok kiszabadulni? Miért történik ez velem, mikor pedig ezt és ezt és ezt teszem? Szeretteink, az önsajnálat állandósítja az önsajnálatot. Szeretnénk, ha figyelnétek arra, hogy mikor az árvíz megjelenik, az megjelenhet a szó szoros értelmében, vagy átvitt értelemben, de mindkét esetben azt jelenti, hogy rengeteg energia vesz körül benneteket. Hogyan hasznosítom ezt az energiát az Isteni kiterjedésre? Kér árvíz már jelen volt nemrég a bolygótokon, melyet pozitívumok kinyilvánításának ajándéka nélkül hasznosítottak. Hamarosan még több lesz. Hogyan fogjátok őket felhasználni? Talán saját személyes kifejeződési módotokban, ahogy léteztek ezek a gyönyörű bolygón, bölcsességetek Isteni fénye egy nagyszerű mentőcsónakot fog nektek ajándékozni hatalmas árvíz idején. Mert csak az a bölcsesség fogja a mentőcsónakot nyújtani számotokra, melyet Istenségetek lehorgonyzott tudásának mélyéről használtok fel. Szeretteink, a pénz egy illúzió, s ezt a szót mi nagyon, nagyon, nagy, nagy gonddal használjuk most. A pénz egy illúzió, s amíg tápláljátok ezt az illúziót, addig tartós is marad. E mellett világotok még nem lépett abba az állapotba, ahol a pénzhiány nagyobb kényelmet biztosítana, ettől függetlenül azonban a szívetek mélyén mindig is ott lesz ez a jólét. Összefogásotok által bolygótok olyan illúziókon fog túllépni, mely sokaknak durva lesz, és rémisztő. Ezt úgy kerülhetitek el, ha felismeritek az Isteni bölcsesség szépségét, s a már jelenlévő felemelkedést. Szerettünk, maradhatsz a bölcsben, vagy felszabadíthatod magad, és beléphetsz az egyetemi szintű oktatásba. Hogyan döntesz? És ha felismered, hogy csak te dönthetsz magadért, a cselekedeteid meg fogják hozni számodra mindazt, amelyet e körül az energia körül fogsz tapasztalni.

  Szeretteink, világotokban megtalálható most Isteni Lényetek szabadságának áldása, ha felismeritek saját Isteni kiterjedésetek lehetőségét. Az Es-See-Nah energia erőteljesebb a bolygótokon, mint valaha. Minden gyakorlat elérhető számotokra. Ismételjétek át a gyakorlatokat, és ismerjétek fel őket ajándékként, vagy egy lépésként a szabadságotok felé, de ne egy olyan könyvként, - jobb szót nem találtunk hasonlatképpen - amely az óvodában tart benneteket. Amikor az Isteni gyakorlás és az Isteni szeretet, tudás, felismerés és öntudatos lépés lehetőségével ajándékozzátok meg magatokat, még azok az úgynevezett szabályok is - melyeket az "élet játékának" neveztek - korlátozottá és szükségtelenné válnak.

  Egy szó a Karmáról

  Hadd beszéljünk egy kicsit a karmáról. Sokatok foglalkoztat a karma és a karmikus problémák. Többen közületek értik, hogy az az energiarobbanás, mely hihetetlen gyorsasággal jelent meg világotokban az ezredforduló környékén, eltörölte a karmikus tartozásokat, lehetőséget nyújtva minden eddiginél erőteljesebb felelősségteljes cselekedetek sorának. Ennek ellenére sokan álltak fel, s így szóltak, Nem, szükségem van a karmára. Ez csak az önmagatokért vállalt felelősségteljes cselekedeten keresztül valósulhat meg, így hát sokan kiáltottak fel: Ha nincs karma, azt jelenti, hogy nyugodtan ölhetek? Persze, hogy nem. Persze, hogy nem. Ez egy agyi központtól jövő felismerés összehasonlító kijelentése, mely nem vert gyökeret a szabadság és bölcsesség szívében. Ha így történt volna, értenétek, hogy mikor az ember teljesen felelősséget vállal önmagáért, minden cselekedet felülírja az össze szabályt, mert csak az Isteni cselekedet képes működni.

  Átölelni a Szabadság Pillanatát

  Mosolyogjatok, Szeretteink, és érezzétek az energiát, amely belétek árad, s mikor nem mosolyogtok, akkor is figyeljetek a belétek áradó energiákra. Vegyetek egy mély lélegzetet, miközben mosolyogtok, majd mosoly nélkül, és figyeljétek meg a különbséget. Nem az összehasonlítás példájaként, hanem a szabadság példájaként mondjuk ezt most nektek. Mikor felszabadítjátok az elméteket még attól is, hogy figyelnie kelljen meg fogjátok érezni, ahogy vég nélküli bölcsesség áramlik rajtatok keresztül. Szeretteink, világotok éppen emelkedő félben van, és nagyon sok energia támogatja ezt az isteni felemelkedést. Az, hogy hogyan léptek előre mindig a ti döntésetek volt, van és lesz. Az életetek cselekedetei, kifejeződései úton vannak egy eddigi legnagyobb szabadság felé, azonban ezen az úton megtapasztalható a nagy zűrzavar is. A szabadság időszakában vagytok, S ebben az időszakban, Minden energia összeér, Minden teremtés megjelenik, És minden egyetemes tapasztalás összekapcsolódik. Végy ismét egy mély lélegzetet, és ismerd fel és érezd, ahogy a szívünk összekapcsolódik a tiétekkel. Ahogy a szemetekbe tekintünk, tekintsetek ti is a miénkbe. Érezzétek ahogy áramlik rajtatok keresztül, általatok az Isteni Szabadság végtelen energiája, s ti vagytok maga az energia. Emeljen fel mindenkit a bölcsességetek. Ezt az ajándékot adjuk át nektek. Ezt az ajándékot adjuk át nektek. Az Isteni szabadság és annak felismerése születési jogotok. S mindig is az volt. S ahogy megengeditek, hogy ez az isteni születési jog, ez az Isteni fény megjelenjen, érezzétek szívközpontotok megnyílását. Kérjétek meg elméteket, hogy pihenjen. Érezzétek testetekben az Univerzum fényének áramlását. Átadjuk nektek a gyógyulás csodálatos fényét, ha azt választjátok. Világotokban a szavaknak nem lesz már jelentősége, s nagyon sok hamis szó fog felétek áramlani. Engedjétek meg, hogy a valódi szabadságotok előlépjen. Döntsétek el, hogy az óvodában vagy az egyetemen szeretnétek-e lenni.

  Minden döntést az Isteni útmutatás szerint történik, és minden döntés tökéletesen támogatja lelketek útját. Engedjétek el az összehasonlítgatást. Engedjétek el az ítélkezést. A nagyszerű teremtő erő feltámadásának ideje eljött, ha azt választjátok. Sok év van még előttetek, sok lesz a tennivalótok, s nekünk még sok a mondanivalónk, melyet nagy örömmel és tisztelettel fogunk átadni. Érezzétek a körülöttetek lévő szeretetet, miként tudjátok, hogy az mindig is ott volt, s ti magatok vagytok ez a szeretet.

  És ez így van.

  (1)Az Ess-See-Nah az Esszénus Testvériség felemelkedett energiája (lásd az Elveszett Esszénus könyveket a mélyebb értelmezésért)

  Fordította: Csetverikov Anna

  Együtt Utazók Alkotói Műhelye (http://www.egyuttutazok.hu)


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére