• A TOSA Központ május 11-edikei heti hírleveléből

  A TOSA Központ 2009. május 11-edikei heti hírleveléből

  E heti önfelemelkedés gyakorlatod

  A heti gyakorlat egy ajándék önmagad számára, amellyel felkínálod szívednek a belső csönd, a kapcsolódás, az emlékezés és az öröm pillanatait. Kívánjuk, hogy gyakorlásod minden egyes pillanata legyen Isteni pillanat!

  Az e heti gyakorlat A Felemelkedett Élet Magunkhoz Ölelése-sorozat Negyedik üzenetéből származik.

  Az Élet Lélegzetének Isteni Illata
  A tanítás:
  A 17 másodperc erejéről szóló üzenet már két évvel ezelőtt napvilágra került. Ezen a héten engedd meg magadnak, hogy folytasd „a pontok összekötését” azzal, hogy megengeded magadnak, hogy Az Élet Isteni Lélegzetévé válj!

  A gyakorlat:
  Ezt a kedves gyakorlatot Zadkiel Arkangyal ajándékozta a világnak.

  • Kezdd azzal, hogy felidézed magadban a rózsa illatát. Hívd elő ezt az illatot minden egyes lélegzetvételeddel: ÉN VAGYOK a rózsa illata.
  • Lélegezz tovább a rózsa illatából és engedd meg magadnak, hogy fogadd a vibráció és az energia érkező ajándékát! (Ha kívánod, és lehetőséged van rá, élő rózsát is használhatsz ehhez a meditációhoz, hogy gazdagítsd a tapasztalatot.)
  • Most már képes vagy rá, hogy magadba lélegezz BÁRMINEK AZ ISTENI ESSZENCIÁJÁT, úgy, hogy a szívedben összpontosítod magad. Először emeld mindkét kezed magad elé, tenyereid fordítsd kifelé, úgy, hogy a két kisujjad összeérjen!
  • S most egyszerűen tartsd meg ezt az energiát 17 MÁSODPERCIG csak tartsd az Isteni esszencia ajándékát, melyet az imént előhívtál, legyen az rózsa-, tömjén- vagy mirhaillat, nem számít. Mindössze 17 másodpercnyi kapcsolódás az Istenivel, s érezheted, amint ez az energia növekedni kezd ebban a csodálatos, összetett eszközben, amelyet a testednek nevezel.
  • Ezután érezd, ahogyan tenyereiden keresztül szó szerint beáramlik a sejtjeidbe, a szöveteidbe, a véredbe, egész testedbe. Szagold, érezd, ismerd, tudd, ÉLD ÁT! Ez TE MAGAD VAGY.
  • Szánj minden reggel 17 másodpercet az Isteni Szeretettel, az Isteni esszencia illatával való kapcsolódásra! Hívd elő a szándékod és figyelmed, mondd ki magadban vagy hangosan: „Megajándékozom magam ezzel a 17 másodperccel, hogy előhívjam az Isteni Szeretet frekvenciáját, és a mai napon minden megnyilvánulásomban, minden cselekedetemben kiterjesztem ezt az esszenciát.”

  Fordította: Kupai Eszter


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére