• A TOSA Központ június 29-edikei heti hírleveléből

  A TOSA Központ 2009. június 29-edikei heti hírleveléből

  Június 29 - július 5

  "Saját magad számára egyedül Te biztosíthatod a szabadságod."

  ...Sri Ram Kaa and Kira Raa
  (2012 Awakening: Choosing Enlightenment over Armageddon)

  Ezen a héten fordítsuk figyelmünket a szabadság ajándékára! Hogyan nyilvánul meg a szabadságod az életedben, hogyan nyilvánítod meg, hogyan éled át?

  Kira még Guatamelában van, a hétvégén térnek vissza, hogy megosszák a csodálatos felfedezéseket, energiát és szeretetet és az Isteni ajándékokat, amelyeket Amerika szívében kaptak. Hangolódj ránk a részletekért a következő hetekben!

  A 2009. június 22-edikei és június 29-edikei hírlevelekből

  E HETI ÖNFELEMELKEDÉS GYAKORLATOD*

  A heti gyakorlat egy ajándék önmagad számára, amellyel felkínálod szívednek a belső csend, a kapcsolódás, az emlékezés és az öröm pillanatait. Kívánjuk, hogy gyakorlásod minden egyes pillanata legyen Isteni pillanat!

  Az e heti gyakorlat A Felemelkedett Élet Magunkhoz Ölelése-sorozat Nyolcadik üzenetéből származik

  * E gyakorlat napi szintű ismétlését, azaz Az Öt Isteni Tulajdonság feletti meditációt, a tulajdonságok átérzését, megélését legalább két hétre ajánlja Sri és Kira. (a ford.)

  Az Öt Isteni tulajdonság

  A tanítás

  Nagy elmozdulások történnek most, egyszerre több szinten. Sokatok számára ezek az ún. "Kristály-Mátrixban" végbenő, vagyis a sejtszerkezetet átalakító erőteljes energetikai változások. Sokan feltehetik a kérdést: Hogy lehetséges ez? Hús-vér ember vagyok. Ha azt mondod, ha úgy akarod, úgy is lesz.

  Hová irányítod a tudatosságod?

  Fenn vagy, lenn vagy, boldog vagy, szomorú vagy.

  VAGY

  képes vagy arra, hogy megrendíthetetlen, ragyogó tudatosságod saját Isteni Tulajdonságaidra emeld, se itt horgonyozd le?

  A gyakorlat

  Az Öt Isteni tulajdonság

  Arra bíztatunk, hogy a minden egyes napon szentelj figyelmet egy-egy Isteni tulajdonságnak. Egy térképet ajánlanak a számodra. Útvonalat, amely nem adja meg a közvetlen irányítást: a felismerést adja meg, amelynek fényében utazásod állomásai maguktól kirajzolódnak.

  Az Első Isteni Tulajdonság:

  A Test, amellyel rendelkezel: Isteni!

  Elfogadod-e a tested Isteni jegyként, abban a formában, ahogy létezik, és ahogyan kifejezi önmagát? Ahogyan látod, érzékeled, kóstolod, érzed az illatát, a mozgását és a cselekedeteket, amelyeket felajánl a számodra?

  Az első tulajdonság &ndah; hogy tested Isteni &ndah; egy hatalmas ajándék. Ez az oka annak, hogy formát öltöttél itt, a Földön!

  A Második Isteni Tulajdonság:

  Lélek-esszenciád!

  Ha szeretnéd ezt jobban megérteni, gyújts meg egy gyertyát, tekints rá és mélyedj el gyengéden benne. Egyszerűen engedd, hogy szemed ellágyuljon és figyeld a fényt, a láng örökkévaló táncát.

  Ha Isteni Bizalomban vagy saját esszenciád iránt, saját létezésed iránt, saját felismeréseid iránt, akkor valójában, Drága Szerettünk, képes vagy belépni az Isteni Tudás ragyogó, ünnepi táncába.

  A Harmadik Isteni Tulajdonság:

  Galaktikus Állampolgár vagy

  A teljes megértéshez hozzátartozik, hogy elfogadd: jóval több vagy ennél a világnál. A Lélek-esszencia, amely kifejezi magát ezen keresztül a gyönyörű testen keresztül, jóval több, mint ez a világ, ez a bolygó. JÓVAL TÖBB VAGY ennél a világnál.

  Egyedül a hiteid és kapcsolódásaid mondják azt, hogy azonos vagy ezzel a világgal, hogy darabokban, fragmentumokban létezel, hogy nehéz és sűrű vagy.

  A Negyedik Isteni Tulajdonság:

  Az Öröm MINDEN EGYES Létező Születési Joga!

  Fontos számodra, hogy valóban felismerd ezt! Azért kínáljuk fel Neked, mert ha végre valóban megérted, az öröm minden létező születési joga, többé egyetlen pillanatot sem fogsz fájdalomban tölteni.

  Ez egy nagyon fontos tulajdonság, amelynek magához ölelése azonban nem következhet be a tested elfogadása vagy lélek-esszenciád felismerése előtt.

  Ha ugyanis képtelen vagy elfogadni saját létezésedhez való jogodat, saját Isteni esszenciádhoz való jogodat, saját örömteli létezésedhez való jogodat, hogyan tudnád őszintén felajánlani ezt az ajándékot mások számára?

  Az Ötödik Isteni Tulajdonság:

  Az Isteni Belső Felismerésének Ajándéka

  Azért vagy itt, hogy részt vegyél egy örömteli utazáson, amely egy lehetőség számodra, hogy újra-kapcsolódj, újra-létezz, újra-látogass, hogy újra részt vegyél valamiben, hogy megérts, hogy TUDJ.

  A sokszoros átalakulás nagyszerű idejében élsz. Csupa átalakulás vesz körül, az átmenetiség több szinten érvényesül most, mint eddig bármikor.

  Szeretett gyermekeink, mivel a hatalmas felismerések idejét élitek, a végső pont, a végső Isteni jegy, a végső ajándék, melyet felajánlunk e pillanatban, az Isteni Felismerésén belülről megélt ajándéka.

  Az Isteni Belső Felismerése azt jelenti, hogy kétely nélkül, félelem nélkül, bűntudat nélkül, szégyenérzet nélkül és ítélkezés nélkül élsz. Azt jelenti, őszintén, belülről éled az Isteni Felismerését, nem csak alkalmanként, amikor úgy érzed, "így kellene", nem csak a "vasárnapi áhítat" közben, nem csak, amikor "formában vagy", hanem MINDIG.

  MINDIG!

  Azt jelenti, újra "berobbansz" saját lényed, saját létezésed Isteni Jelenlétébe. Újra berobbansz, azaz: visszakapcsolódsz és teljes egészében kifejeződsz, a Fény ragyogó lényeként.

  Szeretünk Téged!

  És ez így van.

  Fordította: Kupai Eszter


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére