• Hazatérés a guatemálai energiaútról

  Sri Ram Kaa-val és Kira Raa-val Guatemálában töltött 13 nap ról még mindig csak az összbenyomásokról tudok nyilatkozni: hatalmas feltöltődésben volt részem! Hogy ez pontosan mit jelent, azaz mit tartalmaz, azt a megtapasztalás fogja megmutatni Mayan Piramis

  Ahogy az EMF XII. Fázisában elhangzik: "Eljutunk annak megértéséhez, hogy itt és most élni nem más, mint szent tapasztalás."

  A Tosa Centrum Hírlevelében ezt olvashatjuk az útról:

  Micsoda öröm itthon lenni!
  Egészen feltöltődtünk a sok csodával és kalanddal, melyekben legutóbbi guatemalai utazásunk alatt részünk volt.
  Megosztjuk veletek Illumináta élménybeszámolóját.
  Igyekszünk továbbá, hogy válaszolni tudjunk arra a hatalmas mennyiségű kérdésre is, melyeket Guatemalában való tartózkodásunk idején kaptunk. Kérünk, legyetek türelemmel, a következő néhány hét alatt sor kerül erre is!
  Hatalmas szeretettel és hálával:
  Sri és Kira

  Tosa terasz"Micsoda gazdagító kalandban volt itt együtt részünk. Egy barátom azt kérdezte, mi tetszett
  legjobban Guatemalában? A válaszom: az Atitlan tó volt a legkedvesebb helyem,a makadámiai mogyoróval készült palacsinta legkedvesebb ízem. A legkedvesebb élményem pedig: az Átszellemülésben való részvétel( Kira Zadkiel arkangyalt jelenítette meg), és a gyógyító energia lábakon keresztüli átadása/fogadása, illetve a Merkaba fedélzeten tartott ünnepi ceremónia a guatamelai TOSA-farmon, amikor harmadik szemünket a Kira által a Gangeszből hozott vízzel pecsételtük meg. Boldog vagyok, hogy megismerhettem azt az erőfeszítések nélküli módszert, amely a lelket táplálja, a lábakon keresztül." Illuminata (az egyik résztvevő)

  (fordította: Kupai Eszter)


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére