Hogyan tisztítható a szennyezett víz a Mexikói-öbölben

 

2010-ben John Hutchinson, az elektromágneses energia szakértője a kanadai Vancouverből, segített megtisztítani a mérgezett vizet a Mexikói-öbölből a BP olajfoltot követően. Ő és a kutatótársa, Nancy Hutchinson (korábban Nancy Lazaryan), az 528 Hz-es frekvenciát és más szolfézs hangokat használta fel arra, hogy csökkentse az olajt és a zsírt a szennyezett vizekben.

A szennyezett területet az első nap négy órán át kezelték a frekvenciákkal, ezután másnap reggelre a víz kitisztult. További négy órán keresztül RF frekvenciát idéztek elő, hogy teljessé tegyék a tesztet. A frekvencia-készüléket a parton helyezték el kb. 25 lábra a víztől.

 

Helyreállították a víz vitalitását, amit a halak, a delfinek és még a kacsakagylók visszatérése is bizonyított. Nancy elmondta, hogy „a víz, ami sötétbarna volt, világoszölddé vált. Két delfin bejött látogatóba az 5 lábnyi vízbe. Sok hal- és rákraj nagyon élénk volt.”

 

Az eredményeket Dr. Robert Naman, az Analytical Chemical Testing Laboratory, Inc. of Mobile, Alabama elnöke hitelesítette. Dr. Naman, aki majdnem 30 éve analitikus vegyész ezen a területen, tesztelte a mintákat és megerősítette az olaj és a zsír teljes eltávolítását a kezelést követő mintából.


Mint látható, az olaj és a zsír mennyisége „előtt” a frekvencia kezelés 7 ppm (milligramm per liter) volt  ; míg azok a minták, amelyeket a frekvenciával kezeltek, kevesebb, mint 1 ppm mutattak.

 

John hangot és rádiófrekvenciákat felhasználó módszere majdnem teljes mértékben kiküszöböli az olajt és a toxinokat, s semmilyen veszélyes mellékhatása nem ismert. John és Nancy közel egy mérföldes sugarú kört tud megtisztítani 24 óra leforgása alatt.

 

Az Analitikai Kémiai Laboratórium, Inc. (ACT) kijelentett, hogy „Bár a technológiát nem teljes mértékben értik az alulírottak, az világos, hogy a folyamat rendkívül értékes lehet és esélyt kellene kapnia, hogy nagyobb léptékben is bemutassák és tesztelhessék.”

 

Ki használja az 528 Hz frekvenciát?

 

Llewelyn S. Lloydm Royal Society of Arts (16 Dec., 1949) lapban leírta azt a veleszületett energiáját, amely révén fel tud hangolni egy „fényesebb”, nyugtatóbb és inspirálóbb frekvenciára, mint amilyen az A=440Hz. A brit író és zeneszerző előnyben részesíti a pontos A=444 Hz-es hangolást, amely a C-5 hangmagasságot hozza létre 528 Hz-en. Leírta, hogy ez a 4 Hz-cel nagyobb hangmagasság általában kellemesebb a zenészek számára világszerte.

 

A veterán zongorahangoló és egyedi zongorakészítő, Daniel Koehler,bizonyította azoknak a zongoraprototípusoknak az előnyös akusztikai és spirituális hatását, amelyek gránit hidakat tartalmaznak azért, hogy a legjobban hozzásimuljanak az A=444Hz-re hangolt húrok nagyobb feszességéhez. Koehler arról számolt be a leglelkesebben, hogy az 528 Hz a legerőteljesebben és a legtartósabban rezonál.

 

2011-ben több Grammy-díjra is jelölt Amerie 528 Hz-es frekvencián készítette el az új albumát – Címatika Vol 1 címmel – azért, hogy genetikai gyógyítást sugározzon. 

Egy másik művész, Scott Huckabay, kizárólag C=528/A=444 Hz hangolást használva alkot. Napról napra egyre több ember hangolja magát az 528-as harmonikus zenei rezgésre.

 

2009-ben több ezer ember gyűlt össze azért, hogy részt vegyen az Élő Vízért rendezett Élő H2O Koncerten. Ennek a csodálatos eseménynek a résztvevőjét nagyon megragadta a film. Az emberek 528 Hz-en játszottak zenét és énekeltek, s azért imádkoztak, hogy minden szennyezett víz váljék áldottá világszerte.

 

Az Élő Vízért folytatott Koncertet Dr. Leonard Horowitz és világszerte több ezer önkéntes hozta létre, nem volt semmilyen nagy kereskedelmi szponzor.


Recept a Bolygóért

 

Az 528 Hz az egészség és a hosszú élettartam bioenergiája. Ez az a harmonikus vibráció, ami felemeli a szívünket és az isteni hangot a mennyekkel való harmóniába.

 

El tudod-e képzelni, hogy mennyire csodálatos lehetne a világ úgy, hogy a Szeretet rezgése járja át a levegőt? Egyre több és több ember ébredezik spirituálisan, gondolatilag és érzelmileg, s választja azt, hogy összhangban él az 528 Hz-cel. Ez a gyógyító frekvencia segít minket abban, hogy tökéletes ritmusban és harmóniában áramoljunk.

Majdnem az egész gazdaságunk a betegség, a betegeskedés és a halál alapjaira épül fel. A Szeretet erőteljes Hangja véget vethet a jelenlegi földi problémáknak. Arra bátorítalak, hogy használjuk az 528 Hz frekvenciát annak érdekében, hogy visszaállíthassuk az emberi tudatosságot teljes hatalmának és lehetőségtárának az állapotába.

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

Boldognapot.hu Fordította: Száraz György


---
vissza az elejére